Articole de menaj și curățenie

  • Home
  • Articole de menaj și curățenie

Articole de menaj și curățenie

Un spațiu curat este un spațiu în care muncești cu plăcere și spor.
Detergenți de suprafețe
Accesorii pentru curățenie
Detartranți și degresanți
Detergenți de vase

Produse eficiente de curățenie Produse de curățenie Vă punem la dispoziție articole de menaj și curățenie care vor elimina murdăria, vor degresa și reîmprospăta toate tipurile de suprafețe. Solicită acces platformă B2B

Produse de curățenie potrivite pentru orice afacere

Cora Office Solutions vine în ajutorul tuturor afacerilor cu produse de curățenie adaptate nevoilor oricărui business. Produse speciale, dedicate diferitelor tipuri de suprafețe care trebuie curățate.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Calitatea testată Produse eficiente Produsele din catalogul nostru protejează locurile în care oamenii mânâncă, dorm, lucrează, se joacă sau se vindecă. Solicită ofertă

Oferim o gamă cuprinzătoare de Articole de menaj și curățenie

Detergenți pentru orice tip de suprafețe (mobilă, geamuri, pardoseli, etc.), soluții anti-calcar, detergenți de vase și detergenți pentru rufe, ceruri pentru lustruirea pardoselilor și multe altele.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Indiferent de domeniul de activitate și de tipul spațiului de lucru, curățenia este un element esențial pentru protecția tuturor persoanelor implicate.

Cora Office Solutions vă pune la dispoziție substanțe de curățenie și alte articole de menaj necesare menținerii igienei. Vă oferim o gamă largă de produse de calitate care vă vor ajuta să eliminați toate tipurile de murdările de pe suprafețe și mirosurile neplăcute, oferind astfel un grad ridicat de confort mediului de lucru.

Catalogul nostru conține produse omologate, cu eficiență testată. Acestea sunt ideale și pentru potențialii clienți care au ca domeniu de activitate curățenia sau care provin din domeniul HORECA și au nevoi mai ample.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a accesa întreaga noastră gamă de articole de menaj și curățenie.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter
X
Solicită informații

    Solicită informații