Comunicare și prezentare

  • Home
  • Comunicare și prezentare

Mijloace de prezentare

Descoperiți la Cora Office Solutions mijloace de prezentare și comunicare ingenioase, proiectate exact pentru nevoile clienților:

Flipcharturi și table rotative;
Table multifuncționale, magnetice, școlare
Panouri de plută și sticlă
Plannere, proiectoare, accesorii

Școală sau Birou Prezentare Tabla magnetică pentru cretă este un instrument indispensabil oricărei săli de clase sau birou. Disponibile în diferite dimensiuni. Solicită acces platformă B2B

Comunicare ingenioasă

Flipcharturile sunt suportul excelent al comunicării vizuale în timpul instruirilor, cursurilor, atelierelor și întâlnirilor de afaceri. Pentru spații mai mari, tablele rotative și mobile sunt alegerea potrivită.

MemoBe Calitate & Inovație Table din sticlă cu proprietăți magnetice, ideale pentru orice spațiu de lucru. Solicită acces platformă B2B

Comunicăm eficient

Pentru o imagine profesională recomandăm: rame și folii magnetice autoadezive, panouri de plută, accesorii, table moderne sau clasice.

Lucrăm cu cei mai buni furnizori! Memoboards (acum MemoBe) au o experiență de peste 25 de ani în fabricarea diferitelor mijloace de prezentare. Aceste produse permit prezentarea conținutului în diferite moduri: prin scrierea cu marker pe tablă, prin lipirea graficelor cu magneți sau prin scrierea pe blocurile de hârtie.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege din sute de produse din categoria Comunicare și Prezentare.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter
X