Dezinfectanți

Dezinfectanți și igienizanți

Mențineți spațiul de lucru curat și sigur cu ajutorul produselor de la Cora Office Solutions.
Dezinfectanți pentru suprafețe
Dezinfectanți pentru mâini
Igienizanți pentru toalete
Dozatoare și accesorii

Igienizat și sigur Dezinfectanți Vă oferim o gamă largă de dezinfectanți și igienizanți pentru uz personal sau pentru suprafețele comune din birou Solicită acces platformă B2B

Produse
de igienă

Cora Office Solutions vine în ajutorul tuturor afacerilor cu produse de igienă și dezinfectare sustenabile și potrivite, indiferent de domeniul de activitate: spații comerciale, spații rezidențiale, clădiri de birouri, fabrici, spitale, centre medicale sau săli de sport.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Calitatea testată Produse eficiente Produsele din catalogul nostru protejează locurile în care oamenii mânâncă, dorm, lucrează, se joacă sau se vindecă. Solicită ofertă

Oferim dezinfectanți și igienizanți necesari oricărui spațiu de lucru

Dezinfectant de mâini, igienizanți de toaletă, dezinfectant de mâini, neutralizator de mirosuri, gel antibacterian.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Igiena spațiilor de lucru, de relaxare și, în general, a celor comune este un factor esențial în desfășurarea în siguranță a oricărei afaceri. Indiferent de domeniul de activitate, puteți apela cu încredere la produsele din portofoliul Cora Office Solutions.

Am pus la dispoziția colaboratorilor noștri produse sigure și eficiente, de calitate superioară și suntem distibuitor avizat ANMDMR pentru dispozitive medicale. Gama de produse acoperă un spectru larg de întrebuințări, de la simpla curățenie a unităților sanitare din biroul dumneavoastră, până la utilizarea în afaceri ce activează în domeniul sănătății, alimentației publice, curățeniei, etc.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a accesa întreaga noastră gamă de dezinfectanți și produse de igienă.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter
X
Solicită informații

    Solicită informații