Imprimante și multifuncționale

  • Home
  • Imprimante și multifuncționale

Imprimante

La Cora Office Solutions găsiți imprimante și echipamente multifuncționale cu rezultate impresionate pentru toate tipurile de imprimare.
Multifuncționale
Imprimante
Role Inferioare
Role Superioare
Soluții practice și eficiente

Soluții rapide

Alegeți dintr-un portofoliu larg de echipamente ideale pentru toate activitățile de printare și copiere comune în orice spațiu de lucru.

Soluții complete de printare

În calitate de parteneri Xerox recunoscuți internațional, vă punem la dispoziție imprimante și multifuncționale cu un număr extins de funcționalități, la prețuri atractive.

Imprimantă XRC230V

Multifuncțională XRC235V

Calitatea recunoscută internațional

Echipamente complete

Indiferent de necesitățile biroului dumneavoastră, imprimantele și multifunctionalele Cora Office Solutions sunt practice, au un mod intuitiv de utilizare și aduc un plus de eficiență în circuitul de lucru obișnuit.

Gamă de echipamente de imprimare

La Cora Office Solutions găsiți imprimante și Multifuncționale produse de branduri de top, recunoscute internațional.

Lexmark MB2442ADWE

Multifuncțională Xerox 3025NI

Multifuncțională Xerox B315DNI

Consultanții Cora Office Solutions vă pot ajuta în luarea celor mai bune decizii pentru a optimiza costurile și procesele de lucru pe liniile de business ce țin de imprimante și multifuncționale.

Colaborăm cu cei mai importanți producători de astfel de echipamente și accesorii și suntem parteneri recunoscuți internațional ai brandului Xerox. Atât serviciile, cât și produsele disponibile în portofoliul nostru respectă un standard ridicat de calitate cu care ne mândrim. Ne dorim astfel ca toți cei care aleg Cora Office Solutions să aibă garanția celor mai bune soluții pentru afacerea lor.

Imprimantele și multifuncționalele disponibile în magazin au un număr mare de funcționalități, interfețe intuitive și personalizabile și sunt ideale pentru orice tip de afacere. Când vine vorba de imprimare, viteza și calitatea imaginii sunt două caracteristici prioritare, iar produsele Cora Office Solutions vor eficientiza garantat modul dvs. de lucru.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege din gama variată de Imprimante, Multifuncționale și accesorii.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter
X
Solicită informații

    Solicită informații