Laptopuri și accesorii IT

  • Home
  • Laptopuri și accesorii IT

Laptopuri și Accesorii IT

Cora Office Solutions vă prezintă o gamă largă de laptopuri și accesorii IT esențiale pentru orice birou. Suntem Xerox Silver Authorized Document Technology Partner. Oferim echipamente, accesorii și servicii de testare, instalare și monitorizare pentru toate echipamentele IT.

Laptopuri, Monitoare, accesorii PC
Memory flash-uri, procesoare
Încărcătoare, huse, baterii
Accesorii curățenie IT

Soluții practice și eficiente
Accesorii PC & Laptop Alegeți dintr-un portofoliu larg de produse IT și accesorii disponibile în platforma noastră B2B sau prin comandă Solicită acces platformă B2B

Soluții IT complete

Consultanții noștri vă pot ajuta să alegeți cele mai potrivite produse IT pentru nevoile spațiului dumneavoastră de lucru.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Calitatea recunoscută internațional Branduri recunoscute Catalogul nostru conține numai produse de încredere de la branduri precum: Xerox, HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Konica Minolta, Samsung, Ricoh, Oki și altele.
Solicită ofertă

Gamă de echipamente de imprimare

La Cora Office Solutions găsiți Laptopuri și accesorii IT – memory flash-uri, DVD-uri, piese pentru laptopuri și PC, accesorii curățenie IT.

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Carton colotech Xerox

Consultanții Cora Office Solutions vă pot ajuta în luarea celor mai bune decizii pentru optimizarea costurilor și a spațiulului de lucru, alegând echipamentele IT adecvate nevoilor fiecărui birou.

Oferirea de servicii și produse care se aliniază unor standarde de calitate înalte este o prioritate pentru noi. Ne dorim astfel ca toți cei care aleg Cora Office Solutions să aibă garanția celor mai bune soluții pentru afacerea lor.

Echipamentele și accesoriile IT disponibile prin comandă au un număr mare de funcționalități și sunt ideale pentru orice tip de afacere. Ne adaptăm ofertele în funcție de necesitățile clientului cu care colaborăm.

Produsele se adresează birourilor care conțin calculatoare, din domenii diverse precum contabilitate, management, corporate sau celor care doresc să își digitalizeze spațiul de lucru.

Vă invităm să vă înscrieți în platforma noastră B2B pentru a alege dintr-o gamă variată de Laptopuri și Accesorii IT.

Importatori direcți & Parteneri

Înscrie-te acum la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi cele mai recente actualizări, promoții și oferte speciale personalizate pe nevoile tale.
Nu acum
Înscrie-te acum la newsletter
X